CFD's zijn complexe instrumenten die omwille van de hefboomwerking een groot risico op geldverlies inhouden. De meeste rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij de handel in CFD's. U moet zich de vraag stellen of u wel degelijk begrijpt hoe CFD's werken en of u zich het hoge risico op geldverlies kunt veroorloven.
Wereldwijd
Nl

Handelsspecificaties

Hieronder vindt u de kosten die in rekening worden gebracht voor het gebruik van onze financiële instrumenten, evenals een gedetailleerd handelsschema. Meer informatie over onze kosten en vergoedingen vindt u in het algemene tarievenbeleid van de Vennootschap.

  Dit schema heeft betrekking op de periode 17.06.2024 - 23.06.2024. Het handelsschema wordt elke maandag automatisch bijgewerkt.

  * In het verleden behaalde resultaten zijn geen betrouwbare indicator voor de toekomst
  ** Prognoses zijn geen betrouwbare indicator voor de toekomst
  De spread varieert al naargelang de marktomstandigheden en de liquiditeit. Onder bepaalde omstandigheden kan de spread hoger of lager zijn dan het niveau dat in onze tabel vermeld staat. Gelieve ook rekening te houden met de overnight funding die aangerekend wordt om open posities aan te houden.

  Overige vergoedingen

  Kosten voor geldopname (bankoverschrijving)

  De Vennootschap brengt geen opnamekosten in rekening en legt geen beperkingen op ten aanzien van het minimale opnamebedrag - u kunt uw geld al opnemen vanaf $2. Als u een bedrag van minder dan $2 wilt opnemen, dient u contact op te nemen met ons Support-team. Onze specialisten zullen u de mogelijke scenario's voorleggen.

  Afhankelijk van uw woonplaats kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor geldopnames via betalingssystemen.

  Kosten inactieve rekening

  De Vennootschap behoudt zich het recht voor om kosten voor slapende rekeningen in rekening te brengen van maximaal $10 (tien dollar of het gelijkwaardige bedrag in een andere valuta op de dag van verrekening) indien de rekening gedurende een periode van 90 dagen inactief is geweest (d.w.z. er zijn geen stortingen en/of handelsactiviteiten geweest). Daarnaast zal de Vennootschap elke maand de activiteit van de afgelopen 90 dagen bekijken om te bepalen of de administratiekosten opnieuw in rekening zullen worden gebracht.